Drogba'ya saatler kaldı!

Galatasaray'ımızın Fildişi'li Yıldızı Didier Drogba Türkiye'ye geliyor. Didier Drogba'nın İstanbul'a gelmesine yalnızca saatler kaldı..


Galatasaray'ımızın devre arasındaki Flaş transferi Sneijder'in ardından Sürpriz olarak transfer edilen Didier Drogba'nın taraftarla buluşmasına saatler kaldı. Didier Drogba'nın yarın saat: 11.30'da İstanbul'da olacağı açıklandı ve sarı kırmızılı camiayı ''FİL'' Drogba heyecanı sardı.

Bu hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasında tribünde olması beklenen Fildişi'li Yıldız ''PARÇALI FİL'' sarı kırmızılı taraftarlarla buluşmayı İstanbul'a ayak basar basmaz gerçekleştirecek. Sarı kırmızılı taraftarlar çeşitli blog'larda ve forum sitelerinden haberleşerek Sneijder'i karşıladıkları gibi Didier Drogba'yı karşılamaya hazırlanıyor..


Haftasonu oynanacak mücadelede başarılı futbolcunun geliş görüntüleri ve kariyerindeki dikkat çeken goller, stattaki dev ekrandan taraftarlara izletilecek.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Ünal Aysal'ın özel uçağıyla geleceği belirtilen tecrübeli isim için Atatürk Havalimanı'nda büyük bir organizasyon yapılması bekleniyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medyada Fildişili oyuncu için geri sayıma başladı.

Drogba için Twitter'dan paylaşılan bazı mesajlar:


@yusufcanbkts Drogba'ya yarın kavuşuyoruz. Çok bekledik :( 

@tolGAmze1905 Sebdicek bugün bizim olsun telefon alalım formamıza Drogba yazdıralım gezelim tozalım :) Bekle bizi Kızılaaayy :D

@FatihYgt81 Drogba Fenerbahce'yi Dürttü :D

@ahmetyldz97 drogba gelsin artık yeter,sevgiliyi bu kadar bekleseydim şimdiye elli kere gelmişti

@firgiawaan "Don't cry because it's over.. Smile because it happened." -Drogba

@BerkayBgrz Bayraklar hazır senı beklıyoruz DIDIER DROGBA

@kaabaaSaakaal Didier Drogba lalalalala, Didier Drogba lalalalalalala...

@ibrhmyksl Pazar olsada 12 numarayla tani artik DIDIER DROGBA

Drogba China Karşılama:

Hiç yorum yok:

Galatasaray Tv Facebook sayfamız takip etmek için: